Nieuws

 

Diefstallen op de haven

Geplaatst op 14-07-2017  -  Categorie: Algemeen

Jammer genoeg is het weer mis met diefstallen op de haven. In de afgelopen weken zijn er weer diefstallen gepleegd op onze jachthaven en bij de bungalows. Vermoedelijk een keer met een bootje vanaf het water en een keer op de parkeerplaats. Er is natuurlijk aangifte gedaan bij de politie en er is nauw contact over het voorkomen en oplossen van de diefstallen.

We hebben als CJO bestuur, in samenwerking met de Bungalowbewoners, firma Van Belzen, het restaurant en de appartement bewoners een plan opgezet om de bewaking uit te breiden. We hebben de offertes al geruime tijd binnen en wachten op goedkeuring van de overige belanghebbenden rond de haven.

 

Het advies blijft: let op uw bezit, neem buitenboordmotoren mee of sluit deze af met goedgekeurde sloten, en geef geen aanleiding tot diefstal.

 

Met deze nieuwe golf van diefstallen, die overigens niet alleen onze haven treffen, zien we ons genoodzaakt om zo snel mogelijk aanvullende maatregelen te treffen. Hierover berichten we u later.

 

Namens het CJO bestuur,

Wim Goedhart

Voorzitter


Bezoekadres

Jachthaven Oranjeplaat
Muidenweg 4
4341 PZ Arnemuiden

Havenmeester

Maarten Goeree (0118) 60 12 48
retseemnevah.[antispam].@jachthavenoranjeplaat.nl

Jachthaven Oranjeplaat

Jachthaven Oranjeplaat is een jachthaven met een verenigingscultuur waarbij de coöperatie ernaar streeft de liggelden zo laag mogelijk te houden.

Sponsoren

Bezoek ook onze sponsoren