Gezelligheid, rust en comfort in hartje Veerse Meer!

 

De meest beschutte haven van het Veerse Meer bereik je via een smalle, maar goed betonde geul met op het einde rechts Restaurant Oranjeplaat. Eenmaal in de haven komen rust en kalmte je meteen tegemoet. Goed beschut in een decor van groen vindt elke passant hier ongetwijfeld een prima stek voor een of meerdere nachtjes.


info-pagina-homepageIn het najaar van 2015 werd de Coöperatieve Jachthaven Oranjeplaat (CJO) trotse eigenaar van de jachthaven te Arnemuiden. Na succesvolle onderhandelingen met de gemeente Middelburg werd de haven eigendom van de vereniging.

De coöperatieve bewaakt de kwaliteit van de haven en de prijzen van de ligplaatsen. Jachthaven Oranjeplaat is en blijft een betaalbare haven, aantrekkelijk voor jong en oud. Naast het gezellige clubhuis van de WSVA vind je een speeltuin voor de kleintjes; naast het havenkantoor een gloednieuwe barbecue. Voorts beschikt de haven over moderne en goed onderhouden sanitaire voorzieningen. Op de site vind je ook een watersportbedrijf en even verderop een supermarktje. Jachthaven Oranjeplaat ligt op de fietsroute naar het pittoreske stadje Veere (6km). De gratis leenfietsen nodigen je uit om een stukje van Walcheren te ontdekken of, via het fiets- en voetveer vanuit Veere, even voet aan wal te zetten in Noord-Beveland.

Zoek je een comfortabele oase van rust in het Veerse Meer en wil je je zeebenen even losrijden op Zeeuwse bodem, neem dan de geul tegenover het eiland de Arneplaat.

Welkom!

 

170506-pano-2

Bezoekadres

Jachthaven Oranjeplaat
Muidenweg 4
4341 PZ Arnemuiden

Havenmeester

Maarten Goeree (0118) 60 12 48
retseemnevah.[antispam].@jachthavenoranjeplaat.nl

Jachthaven Oranjeplaat

Jachthaven Oranjeplaat is een jachthaven met een verenigingscultuur waarbij de coöperatie ernaar streeft de liggelden zo laag mogelijk te houden.

Sponsoren

Bezoek sponsoren