Jeugdzeilen

Als jeugdcommissie willen de jeugd met elkaar in contact brengen en kennis laten maken met de watersport.

 

Wij, de vrijwilligers van de jeugdcommissie, dragen jonge mensen een warm hart toe. Wij willen de jeugd met elkaar in contact brengen en kennis laten maken met de watersport. We willen een club zijn waar je graag bij wil horen, waar je mee kunt doen aan allerlei activiteiten, waaronder ook zeillessen.

Het jeugdlidmaatschap kost 5 Euro per jaar. Je bent dan officieel lid van WSV Arnemuiden en je krijgt een eigen lidmaatschapnummer. Altijd handig als je een ligplaats voor jouw eigen bootje nodig hebt.

Benieuwd naar de jeugdactiviteiten? Neem eens een kijkje op onze foto-site

Wil je contact met ons opnemen? Dat kan via dguej.avsw.[antispam].@jachthavenoranjeplaat.nl.

De jeugdcommissie Majanka, Susanne, Martin, Tom, Pieter-Marc, André, Patrick & Michiel

Ouders en andere vrijwilligers zijn altijd van harte welkom om mee te helpen bij begeleiding bij activiteiten. Heeft iemand een leuk idee voor een activiteit? Mail even!

1e Les jeugdzeilen

Zondag 19 mei 2019

 

Zwembadtraining omslaan met de Optimist.

 

We starten om 1230hr  in het Vrijburgbad te Vlissingen.

 

Zorg dat je op tijd & omgekleed klaar staat, we hebben namelijk maar een uurtje dat we het zwembad mogen gebruiken. 

Als je je bij de kassa van het zwembad meld dat je voor de WSVA Optimist training komt verwijzen die je naar het juiste bad.

 

Jeugdzeilen 2019

Jeugdzeilen 2019

Na het succes van afgelopen jaren organiseert de watersportvereniging ook dit jaar weer het jeugdzeilen. Het doel van het jeugdzeilen is om kinderen op een leuke en gezellige manier beter te leren zeilen of kennis te laten maken met de watersport.

Vorig jaar heeft de vereniging 7 Optimisten gekocht waar we aan het begin van het nieuwe school jaar al een aantal keer in gezeild hebben. Deze Optimisten zijn afgelopen winter opgeknapt en hebben weer zin om het water op te gaan met jullie jeugdleden. Als je zelf een Optimist hebt mag je die natuurlijk meenemen en daar mee zeilen.

Voor de jeugd die al wat ouder en of groter is gaan we zeilen in kielboten (Oranjeplaten) van de firma van Belzen. Dit naar gelang je ervaring met of zonder instructeur.

Het programma is afhankelijk hoe goed je al kan zeilen. Ook hier is het belangrijkste doel om met leeftijdsgenootjes bezig te zijn op het water.

1e les is in het Vrijburgbad te Vlissingen op zondag 19 mei om 1230hr.
In het zwembad gaan we in een gecontroleerde omgeving omslaan met de Optimisten.
Na het omslaan gaan we de Optimist weer oprichten en ook ontsnappen vanonder de omgeslagen Optimist. Dit zodat je weet wat er met jou en de Optimist gebeurt mocht je een keer buiten echt omslaan.

Dit jaar gaan we weer 5 keer zeilen op vrijdagavond. en wel op de volgende data.
   vrijdag 24 mei
   vrijdag  7 juni
   vrijdag 14 juni
   vrijdag 21 juni
   vrijdag 28 juni

start van de avond 1830hr en einde om +/- 2130hr.

Om te mogen deelnemen moet je minimaal 7 jaar zijn, een zwemdiploma hebben en jeugdlid zijn. Wanneer je nog geen jeugdlid bent kun je dit worden op de eerste zeilavond.

Inschrijven kan alléén via het aanmeldformulier. 
Inschrijving sluit op 30 april of bij het maximaal aantal aanmeldingen van 40 kinderen. Vol is vol, dus wees er snel bij!

De zeillessen kosten € 20,-  (voor 5 zeilavonden). Deze kosten kun je betalen op de eerste zeilavond.
Jaarlijkse jeugdlidmaatschap is € 5,00, te betalen via de reeds ontvangen factuur (bestaande jeugdleden) of op de eerste zeilavond (nieuwe jeugdleden). In verband met het reserveren en huren van de boten kunnen wij reeds betaalde kosten niet terugbetalen mocht je later toch besluiten om niet meer deel te nemen aan de zeilavonden of zaterdag.

Om deze zeilavonden te kunnen organiseren staat een groep van ongeveer 20 vrijwilligers klaar. Natuurlijk zijn we ook dit jaar weer op zoek naar vrijwilligers!! Dit kan zijn als zeilinstructeur, in een volgboot of iets anders.

Zijn er nog vragen of wil je jezelf aanmelden als vrijwilliger? Graag via de e-mail dguej.avsw.[antispam].@jachthavenoranjeplaat.nl of telefonisch 06-31658527 (Michiel)

De jeugdcommissie Majanka, Susanne, Eddy, Pieter-Marc, André, Martin, Patrick & Michiel

Beveiligings code Beveiligings code

Bezoekadres

Jachthaven Oranjeplaat
Muidenweg 4
4341 PZ Arnemuiden

Havenmeester

Maarten Goeree (0118) 60 12 48
retseemnevah.[antispam].@jachthavenoranjeplaat.nl

Jachthaven Oranjeplaat

Jachthaven Oranjeplaat is een jachthaven met een verenigingscultuur waarbij de coöperatie ernaar streeft de liggelden zo laag mogelijk te houden.

Sponsoren

Bezoek sponsoren