Nieuws

 

Waarnemend havenmeester

Geplaatst op 11-11-2017  -  Categorie: CJO  -  Auteur: Havencommissie

Van de Havencommissie,

 

Beste leden.

 

Zoals u allen weet hebben wij op onze mooie haven een team van vrijwilligers die onze haven versterken als zijnde in besturen, evenementen commissies, jeugdzeilen, donderdagploeg, etc, 

 

Ook voor onze Havenmeester is er een vast team van vrijwilligers die hem op zijn vrije dag (donderdag), zijn vakanties en in alle andere gevallen dat hij niet aanwezig kan zijn vervangen als waarnemend havenmeester. Om deze groep enthousiaste vervangend havenmeesters niet iedere week op te laten draven hebben we regelmatig nieuwe aanwas nodig, zodat een ieder een dag of 7-8 per jaar in kan vallen.

 

Doordat 1 van onze vrijwilligers heeft aangegeven te stoppen hebben wij dus een vacature openstaan.

Heeft U interesse om eens in de schoenen van de havenmeester te staan en onze enthousiaste groep vervangend havenmeesters te versterken? 

Het reilen en zeilen in de haven bewaken, zorgen dat de regels worden nageleefd en als gastheer / vrouw het aanspreekpunt van onze leden en passanten te zijn? 

 

Is uw interesse gewekt, of heeft u wellicht vragen neem dan contact op met ojc.siraterces.[antispam].@jachthavenoranjeplaat.nl 


Bezoekadres

Jachthaven Oranjeplaat
Muidenweg 4
4341 PZ Arnemuiden

Havenmeester

Maarten Goeree (0118) 60 12 48
retseemnevah.[antispam].@jachthavenoranjeplaat.nl

Jachthaven Oranjeplaat

Jachthaven Oranjeplaat is een jachthaven met een verenigingscultuur waarbij de coöperatie ernaar streeft de liggelden zo laag mogelijk te houden.

Sponsoren

Bezoek sponsoren